Neksoft NetherlandsNeksoft NetherlandsNeksoft Netherlands
+31684628532
info@neksoftconsultancy.nl
Nederland
Neksoft NetherlandsNeksoft NetherlandsNeksoft Netherlands

Over Neksoft Consultancy Services

Wij geloven dat de juiste bekwame mankracht voorop, rechts en het middelpunt is voor elke succesvolle transformatie. Met integriteit op de voorgrond, zijn we een ondernemende organisatie die effectieve mankrachtoplossingen biedt

We hebben vele jaren ervaring

"Kwaliteitswerk" is onze meest benadrukte ethiek. We kijken er altijd naar uit om onze klanten te helpen met hun noodzakelijke vereisten door hen de meest geschikte kandidaten te bieden

1 +

Succesvol project

1 +

Tevreden klanten

1 +

Zakelijke onderscheidingen

1 +

Kopje koffie

Getuigenissen

Laten we eens kijken wat anderen over ons zeggen 

Blogs

Allemaal Coachen Faciliteren Stakeholderrelaties Strategie
Meer projecten

Laten we online gaan!!!

We bieden al meer dan 35 jaar uitzonderlijke financiële diensten aan een breed scala aan commerciële en residentiële eigendommen, waaronder grote zakelijke omgevingen,

Feedback

Neksoft Consultancy Services is een snelst groeiende multinational met 5 jaar ervaring. Met een proactieve aanpak en een obsessie voor kwaliteitsresultaten zijn we erin geslaagd om effectieve IT- en HR-diensten aan meerdere klanten te leveren.

  Onze oplossingen

  Deze cursus is zo ontworpen dat deze ook effectief is voor studenten met een niet-technische achtergrond als ze bereid zijn te leren. Tijdens dit programma leer je voldoende zachte vaardigheden zoals communicatie, persoonlijkheidsverzorging, interpersoonlijke vaardigheden en branchespecifieke harde vaardigheden zoals coderen, ontwerpen, ondersteuning, werving, verkoop enz. Gevolgd door real-life projectervaring onder begeleiding van experts uit de industrie. Na afronding van dit programma zal hij evolueren als een compleet pakket dat goed is voorbereid en klaar is voor de verwachtingen van de industrie en hij zou een baan moeten hebben voordat ze hun diploma behalen.

  Wij bieden uitzonderlijke financiële bedrijfsruimten en woningen zakelijke omgevingen, Wij ontwikkelen de relaties die onder de volgende fase in uw organisatie.
  Wij bieden uitzonderlijke financiële bedrijfsruimten en woningen zakelijke omgevingen, Wij ontwikkelen de relaties die onder de volgende fase in uw organisatie.

  Anderen veranderen is moeilijk. Je kunt anderen inspireren, motiveren, vleien of beïnvloeden, maar uiteindelijk is jezelf veranderen de snelste manier om je resultaten te veranderen. U bepaalt immers uw houding en uw handelen.
  "Transformeer eerst jezelf" is eigenlijk een variant van het idee, "focus op wat je onder controle hebt en laat de rest los", maar het is een zeer effectieve. In plaats van "het schuldspel" te spelen of met de vinger te wijzen, of te wensen dat iemand anders was, of te wensen dat de situatie anders was, kun je jezelf veranderen.

  Lees meer van ons laatste nieuws

  Onze meest eervolle partners

  AANBIEDINGEN

  WERVING

  CONTRACT PERSONEEL

  UITVOEREND ZOEKEN

  TRAINING EN ONTWIKKELING

  VAARDIGHEDEN EN VERZORGING


  CORPORATE EVENTS

  Werving
  Contractpersoneel
  Uitvoerend zoeken
  training en ontwikkeling
  Vaardigheden en verzorging
  Corporate events